Artikel Linkbuilding

Artikelen schrijven is een geweldige manier om inkomende links te krijgen en kwaliteitsverkeer te genereren. Artikelen geven je de mogelijkheid om de inhoud van de linkpagina te controleren, wat betekent dat je kunt garanderen dat het volledig relevant is, dat het een eenrichtingslink is, en dat het een link is waar je daadwerkelijk verkeer van krijgt.

Laten we aannemen dat je een kleine computerwinkel hebt. Waarom schrijf je geen artikel over het oplossen van een veel voorkomend Windows probleem (nee nee, het is waar ... Windows kan af en toe een beetje buggy zijn). De volgende stap is gewoon plaatsen vinden om je artikel in te dienen en dat te doen. Uit ervaring zou ik sterk aanraden een lijst bij te houden in je favorieten van de sites waar je je artikel instuurt. Als je besluit nog een artikel te publiceren, wil je ze waarschijnlijk niet allemaal opnieuw moeten vinden.

In veel gevallen staan de gebruikers voor een probleem als het gaat om het kiezen van de juiste link building optie. Hoewel er veel gratis versies en goedkope opties beschikbaar zijn op de markt, lijden veel gebruikers verlies bij het kopen ervan, omdat de meeste van deze oplichters zijn. Het is dus altijd veilig om te gaan voor de beste en een echte keuze en dit kan mogelijk zijn door het nemen van de hulp van een gerenommeerd bedrijf of een consultant.

Een andere belangrijke taak in dit proces is op zoek naar de verwante en relevante websites die het bedrijf kan voorzien van een aantal handel en op deze manier kunnen de links worden toegevoegd aan verschillende websites en dus is er kans op het stimuleren van het verkeer naar de oorspronkelijke of vereiste website.

Ook de goede manier om artikel link building of artikel marketing te doen is om je eigen artikelen te schrijven en vervolgens in te dienen voor publicatie op artikel directories (betaald of gratis).

Een van de artikel directories die we hebben in ons netwerk is www.feedhook.com, voel je vrij om het te controleren.